Tre anledningar till varför du kommer att trivas i ett par mono

Du kommer att älska våra boots. Varför? De är bekväma, de är producerade med hög standard och de kommer att hålla dina fötter varma under hela säsongen.

Här är våra tre främsta anledningar till varför ett par mono är en god investering.

mono - Artisan footwear with a supreme level of comfort for all genders.

ANLEDNING NUMMER ETT

Bekvämlighet

Vi vet hur svårt det är att hitta ett par boots är både snygga och bekväma. Vi tycker inte att du ska behöva välja mellan de två! Därför så designar vi våra skor med dina fötter i åtanke–så att de passar dig perfekt från det ögonblick som du först tar på dig dem.

ANLEDNING NUMMER TVÅ

Kvalitet

Vi vet om att kvalitet är viktigt för våra kunder. Vi vill att du ska kunna bära ditt par under många år framöver–därför så är vi noggranna med val av material och vi ägnar stor uppmärksamhet under produktionen.

ANLEDNING NUMMER TRE

Värmande

Om du bor i ett område som får kalla vintrar så kan den här anledningen vara särskilt viktig för dig: våra boots är fodrade med högkvalitativ lammull som håller dina fötter varma under hela säsongen–så även om det är snö ute så kommer dina tår ha det varmt och mysigt därinne.

Mono är ett norskt varumärke etablerat i 2020. Vårt huvudkontor finns i Oslo och våra skor finns i de mest etablerade multibrand-butikerna på marknader som Sverige, Norge, England, Kanada och i USA. Vi har haft en stor framgång på kort tid och vi tror att de tre anledningarna ovan har spelat en stor roll i det. Med ett par mono så tror vi att du kommer att vara nöjd under en lång tid framöver.

Vi vet att det kan kännas riskabelt att shoppa online–när du shoppar ditt nästa par hos oss så erbjuder vi gratis leverans med DHL Express och det är enkelt att returnera inom 30 dagar.

Du kan också handla mono i en rad utvalda butiker. Kontakta oss för att ta reda på vart din närmsta butik finns. Vi pratar svenska, norska och engelska.

Traditionellt hantverk
Gratis leverans inom Sverige
30 dagars problemfria returer
Gratis leverans inom Sverige

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är redo att svara på dina frågor. Vad handlar din fråga om?